Skip to main content

Processen Digitaliseren

Processen Digitaliseren

Als ondernemer ben je dagelijks bezig om voorop te blijven lopen in een competitieve markt. Groeien, efficiënter werken en een service bieden waar mensen blij van worden, dat is nog steeds het doel. De wereld om ons heen veranderd snel en jij moet mee.

Staat de workload van jouw team in gedeelde mailboxen of Excel sheets? Worden er apps gebruikt die de IT-afdeling niet heeft goedgekeurd (Shadow IT)? En zijn jullie veel aan het bellen om het overzicht te houden en brandjes te blussen, heel veel aan het bellen? Dit soort processen zouden toch in een app moeten passen? Maar waar begin je?

Jij bent aan zet!

Uitbreiden bestaande systemen

Behoud kernsystemen, maar biedt geïntegreerde en flexibele apps aan die naadloos aansluiten op een optimaal proces.

Vervang

Excel sheets, ‘shadow IT’ en applicaties die niet voldoen.

Ontwerp en optimaliseer

Creëer het optimale digitale proces om jouw team zo efficiënt mogelijk te laten opereren.

Wij maken zaken helder

Bij Bizzomate zijn we meer dan alleen consultants; we zijn jouw partner in transformatie. Met onze uitgebreide expertise in het Mendix-platform en een bewezen aanpak, bieden wij de kennis en ondersteuning die nodig is om vooruit te komen.

Een team van analisten, architecten, techies en designers staat klaar om je te helpen om jouw bedrijfsprocessen om te zetten in gebruiksvriendelijke applicaties. Met deze op maat gemaakte oplossingen en slimme digitalisering, verbeteren we de efficiëntie van jouw onderneming.

 

Whitepaper

The Ultimate Low-Code Guide

Download

Wat men zegt over ons

We zijn erin geslaagd om ons contractbeheer bijna volledig te automatiseren. Dit levert een grote tijdswinst op en geeft ons meer tijd om ons volledig te focussen op de groei van Maximus

Tom Visschers

CEO van Maximus

“We zijn in zee gegaan met Bizzomate omdat zij de technologie, expertise en ervaring in huis hebben om dit digitaliseringstraject van het begin tot het eind te ondersteunen.”

Klaas Nieuwhof

ICT directeur van GGZ InGeest

Met een nieuw, op Mendix gebaseerd, backend systeem, kunnen we eindelijk ons groeitraject hervatten.

Edwin Jonker

Prijsvergelijken.nl

De consultants van Bizzomate hielden altijd onze doelstellingen voor ogen, zodat ze nooit tijd en geld verloren aan het creëren van iets minder waardevols.

Maggie Cauwels

IT Manager bij Agristo

Bizzomate was meer dan IT. Bizzomate was precies de partner die we nodig hadden voor de ontwikkeling van onze applicatie.

Paul Nieland

Algemeen Directeur bij Acture Groep

Een efficiënte werkwijze

Open en flexibele apps die naadloos aansluiten op een geoptimaliseerd proces, zorgen voor voor grip op de zaak en inzicht in de workload.

De concurrentie verslaan

Door succesvolle digitalisering krijg je meer ruimte voor groei en meer tijd om te innoveren

Een nog betere dienstverlening

Door gedigitaliseerde processen een snellere service, met minder fouten

Lagere kosten

Minder Excel, minder klikken en minder fouten = meer tijd voor de zaken die er echt toe doen

Datagedreven beslissingen

Haal waardevolle gegevens uit gedigitaliseerde systemen

Nieuws & Inzichten

Veel gestelde vragen:

Hoe kan low-code applicatieontwikkeling bijdragen aan het stroomlijnen van bestaande bedrijfsprocessen en deze efficiënter maken?

Mendix versnelt de digitalisering van bedrijfsprocessen door het mogelijk te maken snel applicaties te bouwen en aan te passen zonder diepgaande technische kennis.

Op welke manier faciliteert low-code applicatieontwikkeling de integratie van digitale processen met bestaande legacy systemen?

Het Mendix Low-code platform biedt ingebouwde integratietools die het eenvoudig maken om bestaande legacy systemen te koppelen aan nieuwe digitale processen, waardoor een soepele overgang mogelijk is.

Hoe kunnen bedrijven met behulp van low-code platforms sneller inspelen op veranderende marktbehoeften door hun processen te digitaliseren?

Door de snelle ontwikkeling en implementatie van applicaties met low-code kunnen bedrijven nieuwe strategieën nog sneller implementeren en op die manier reageren op marktveranderingen, waardoor ze competitief blijven.

 

Welke voordelen biedt low-code applicatieontwikkeling voor de samenwerking tussen IT-afdelingen en andere bedrijfsonderdelen bij het digitaliseren van processen?

Low-code applicatieontwikkeling bevordert samenwerking tussen IT en ‘de business’ door een visuele ontwikkelomgeving te bieden die gemakkelijk te begrijpen is voor niet-technische gebruikers.

Welke bedrijfsprocessen kunnen geautomatiseerd worden?

Er zijn bij bijna elk bedrijf verschillende bedrijfsprocessen die geautomatiseerd kunnen worden. De meeste voorkomende processen die geautomatiseerd worden zijn het facturatieproces, voorraadbeheer en data invoer. Software zorgt dan bijvoorbeeld voor dat facturen automatisch worden opgesteld en verzonden en dat de betalingen worden bijgehouden. Daardoor worden er minder fouten gemaakt en zijn medewerkers minder tijd kwijt aan administratie.  

Hoe kan low-code applicatieontwikkeling helpen bij het verminderen van de kosten en tijdsbesteding bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen?

Met het low-code platform Mendix kunnen organisaties ontwikkelkosten en tijd besparen door het gebruik van drag-and-drop interfaces en herbruikbare componenten, waardoor de noodzaak voor complexe codering verminderen.

Jij bent aan zet!

Ben je opzoek naar een partner die kan helpen bij het optimaliseren, automatiseren en digitaliseren?
Wij helpen je verder.
 

Neem contact op