Skip to main content

Over ons

Bij Bizzomate streven we naar groei. Vanuit een klein kantoor in Meerssen gingen drie succesvolle ondernemers op zoek naar duurzame groei op 4 sleutelgebieden. Groei voor onze klanten, voor elke individuele Bizzomate, het team als geheel en de maatschappij waar we onderdeel van uitmaken. Dit wordt gerealiseerd door onze klanten te helpen met de ontwikkeling en levering van hoogwaardige digitale transformatieprojecten en door een aangename, maar uitdagende werkomgeving te bieden voor onze teamleden. En daarnaast, door ambitieuze groeidoelstellingen te stellen en te behalen, terwijl we nooit vergeten dat er meer in het leven is dan geld verdienen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Toen Bizzomate in 2012 werd opgericht, was een van de belangrijke fundamenten van het bedrijf dat we meer willen doen dan alleen geld verdienen.

Wij geloven dat we in de samenleving niet alleen op de overheid kunnen vertrouwen om zorg te dragen voor belangrijke kwesties in de samenleving. Wij voelen dat elke organisatie een sterke verantwoordelijkheid heeft naar hun medewerkers, hun families en de samenleving als geheel. Om dit idee in de praktijk te brengen, passen de oprichters van Bizzomate het volgende principe toe:

Elke medewerker mag 10% van zijn of haar werktijd besteden aan vrijwilligerswerk. Op deze manier proberen wij mee te helpen om de samenleving een beetje sterker te maken.

Het spreekt voor zich dat we erg trots zijn dat dit oorspronkelijke idee nog steeds springlevend is en nog steeds een van de hoekstenen van onze prachtige organisatie vormt. Benieuwd hoe we dit doen? Download de Bizzomate ‘maatschappelijke verantwoordelijkheid’ glossy, met enkele mooie persoonlijke verhalen.

Onze kernwaarden

Together

Samen, onze basis.
Dat Together een kernwaarde is voor Bizzomate, is niet meer dan logisch, toch? Het is de basis van onze visie Samen Groeien! Waar staat Together in onze dagelijkse praktijk voor?

Courageous

Moed is onze superkracht.
Denk je aan superkracht, dan zie je bontgekleurde, dynamische stripfiguren, die met veel power en snelheid de wereld redden. Toch? Echte helden! Zo zien wij jullie ook, als onze helden. Omdat je over nog een extra superkracht beschikt: moed!

Spicy

Wij zijn smaakmakers.
Stel, er staan tien mensen op een rij. Op het eerste gezicht lijken ze op elkaar. Maar als je beter kijkt, valt eentje je op. Omdat ie net even anders staat, kijkt, beweegt. En net even wat anders zegt. Wedden dat ie bij Bizzomate werkt!

Tuurlijk, we zijn niet de enige Mendix implementatiepartij. Maar wel eentje van het eerste uur. En eentje die opvalt en ‘anders smaakt’. Dat proef jij en daarom kies jij voor ons.

Achter de coulissen

Presteren met Mendix

De wereld verandert snel en er is een groeiende behoefte aan automatisering en digitalisering. Succesvolle IT-projecten zijn essentieel om te concurreren of om te winnen in het bedrijfsleven. Echter, veel projecten duren te lang, overschrijden het budget of leveren niet de waarde die ze zouden moeten leveren.

Wij gebruiken sinds 2012 ‘Low-Code’ om ‘high impact’ te maken. Dit doen we uitsluitend met het Mendix platform én met succes want wij zijn een van de weinige Platinum Partners, een Certified Support Partner en we worden met regelmaat uitgeroepen tot Mendix partner van het jaar.

Digitale bruggenbouwers

Veel digitale transformatietrajecten stuiten op problemen door een gebrek aan begrip tussen de werkvloer en IT. Digitale bruggenbouwers zijn nodig om de samenwerking tussen multi-disiplinaire teams te faciliteren, vastgeroeste ideeën uit te dagen en het ontwikkelproces naar een hoger niveau te tillen. Het is tijd om vraag en aanbod slim met elkaar te verbinden, wat resulteert in een effectievere, efficiëntere en simpelweg betere werkmethodiek. Door het beste van low-code ontwikkeling te combineren met bewezen ontwerp- en ontwikkelmethoden, streven we ernaar echt wendbare bedrijven te creëren.

Waarom Mendix?

Razendsnel applicaties ontwikkelen? Het Mendix platform versnelt en vereenvoudigt het ontwikkelproces. Hierdoor kunnen organisaties sneller innoveren, zich voortdurend aanpassen aan veranderingen in de markt en de operationele kosten van maatwerk software drastisch verlagen. Mendix ondersteunt de bouw van krachtige en schaalbare bedrijfsoplossingen met minimale noodzaak voor het schrijven van code (Low-Code). Deze visuele en model-gedreven manier van applicaties ontwikkelen faciliteert een effectievere samenwerking tussen business en IT.

Wat zeggen analisten over Mendix Low-Code?

In 2024 zal Low-Code naar verwachting meer dan 65% van alle applicatieontwikkeling uitmaken.

Analisten voorspellen dat de Low-Code markt tegen 2028 de grens van $50 miljard zal overschrijden.

Vanaf 2023 zullen Low-Code platformen de voornaamste methode worden voor het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties, waardoor organisaties in staat zullen zijn om hun digitale transformatie-inspanningen te versnellen.

Tegen 2024 wordt verwacht dat 75% van de grote ondernemingen ten minste vier verschillende Low-Code ontwikkeltools zal gebruiken, zowel voor de ontwikkeling van IT-applicaties als voor het bevorderen van ‘citizen development’ initiatieven.

Een aanzienlijk deel van de zakelijke ontwikkelaars, namelijk 87%, maakt gebruik van Low-Code voor een deel van hun werkzaamheden.

Mendix is in 2023, voor de vijfde keer op rij, erkend als leider in het Gartner® Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Applicatie Platformen.

Er wordt geschat dat de generatieve AI-markt gedurende de rest van dit decennium jaarlijks met 36% zal groeien én dat Low-Code + DPA-platformen gereed zijn voor deze groei en verschuiving.

Laat je inspireren door praktijk­voorbeelden

Mental Care Group

Optimalisatie zorg

Bizzomate ondersteunt Mental Care Group bij het toegankelijker, efficiënter en toekomstgericht maken van de zorg

Bekijk case
Optimalisatie zorg

Seacon

Efficiency verbetering

Bizzomate verhoogt efficiency en verbetert compliance van Logistiek dienstverlener Seacon

Bekijk case
Efficiency verbetering

TBI - Voorbij Prefab

Waardevolle inzichten

Bizzomate vergroot inzicht in bedrijfsprocessen TBI

Bekijk case
Waardevolle inzichten

Van Der Loo Yachtinteriors

Besparen op materiaalkosten

Bizzomate helpt Van Der Loo Yachtinteriors besparen op materiaalkosten

Bekijk case
Besparen op materiaalkosten

Glaspoort

Glasvezelplanningsoptimalisatie

Mendix Low-Code applicatie vergroot grip en controle op honderden glasvezelprojecten in heel Nederland

Bekijk case
Glasvezelplanningsoptimalisatie

GGZ inGeest

Digitalisering zorglogistiek

Low-code apps bieden procesondersteuning tijdens volledig cliënttraject bij GGZ inGeest

Bekijk case
Digitalisering zorglogistiek

Maastricht UMC+

Optimalisatie stageplanning

MUMC+ optimaliseert stageplanning met Low-Code en zorgt dat stages precies afgestemd zijn op de behoeften van de studenten

Bekijk case
Optimalisatie stageplanning

Monuta

Medische Acceptatie

Hoe Monuta meer klanten verwierf, de klanttevredenheid verhoogde en nieuwe marktkansen kreeg met Avola Decision

Bekijk case
Medische Acceptatie

Royal IHC

De klant aan boord krijgen

Bizzomate drijvende kracht achter strategisch digitaliseringsprogramma bij Royal IHC

Bekijk case
De klant aan boord krijgen

Internationale verzekeraar

Efficiëncyverbetering bij verzekeraar

Internationale verzekeraar maakt grote efficiëntieslag voor de afhandeling van claims met Avola Decision

Bekijk case
Efficiëncyverbetering bij verzekeraar

Agristo

Verbeterde kwaliteitscontrole

Beheer data 50x sneller voor real-time inzichten en betere quality control met flexibel portal

Bekijk case
Verbeterde kwaliteitscontrole

We Are Not

Triage tool

Het Maastricht UMC gebruikt Avola Decision voor snelle beoordeling van Corona-patiënten op de Eerste Hulp

Bekijk case
Triage tool

Voordelen voor elke rol

Grote tijdswinst met low-code

“Wij zijn erin geslaagd om ons contractbeheer bijna volledig te automatiseren. Dit levert een grote tijdswinst op en geeft ons meer tijd om ons volledig te focussen op de groei van Maximus.”

Tom Visschers

Managing partner bij Maximus Vastgoedbeheer

In 8 weken live

“Ik heb deze werkwijze als bijzonder ervaren en het is een supermooi kindje geworden.”

Maudie Derks

CEO Acture Groep

Veel geleerd

“Dit hadden we eerder moeten hebben! Niet alleen hebben we nu een veelgebruikte applicatie, maar we hebben ook veel geleerd van het agile werken, wat we nu ook toepassen in onze andere projecten.”

René van Goudzwaard

Hoofd Informatiemanagement bij TBI

Doelstellingen halen

“We hebben het overzicht over onze projecten teruggekregen en we kunnen onze projecten efficiënter beheren, wat ons aanzienlijk dichter bij ons algemene doel brengt om glasvezel voor iedereen in het land beschikbaar te maken.”

Martin Wanschers

COO bij Glaspoort

Agile werkwijze zorgt voor snelle levering

“Met de hulp, ervaring en expertise van Bizzomate hebben we agile teams en een strategie geïmplementeerd die toegerust is op de snelle levering en uitvoering van een minimaal levensvatbaar product.”

Edward Heijkers

CIO bij AZL

Toekomstbestendig applicatielandschap

“We zijn heel blij met het nieuwe platform. Ons applicatielandschap is nu toekomstbestendig en we kunnen onze klanten efficiënter en sneller helpen. Ook de samenwerking met Bizzomate is goed bevallen. Ze bieden zowel op strategisch als uitvoerend niveau uitstekende ondersteuning.”

Gert Beliën

Directeur ICT & services bij Easytocare

Efficiency van organisatie vergroten

“Door als ICT-afdeling te investeren in back-office applicaties, scheppen we de ideale randvoorwaarden om de doorlooptijd van cliënten te verlagen en de efficiency van onze organisatie in de komende jaren aanzienlijk te vergroten. We zijn in zee gegaan met Bizzomate omdat zij de technologie, expertise en ervaring in huis hebben om dit digitaliseringstraject van het begin tot het eind te ondersteunen.”

Klaas Nieuwhof

ICT directeur bij GGZ InGeest

Weg van papier en Excel

“Tot voor kort vonden veel van onze complexe bedrijfsprocessen plaats op papier of in Excel. Om dit te veranderen, besloten we uiteindelijk dat er een digitale schil over ons complete IT-landschap nodig was. Na onderzoek bleek Low-Code de perfecte oplossing om deze doelstellingen te realiseren.”

Jaap van der Welle

CIO bij Mourik

Wil jij meer weten over Bizzomate?

Wij delen graag ons verhaal, de werkwijze en gerealiseerde oplossingen.

Neem contact op