Skip to main content

Oude Systemen Vervangen

Oude Systemen Vervangen

Als ondernemer ben je dagelijks bezig om voorop te blijven lopen in een competitieve markt. Groeien, efficiënter werken en een service bieden waar mensen blij van worden, dat is het doel. Dit moet gebeuren in een wereld die snel veranderd. Automatisering en digitalisering zijn de de norm geworden en jij moet mee.

Tegelijkertijd kan de software die je gebruikt deze verandering steeds lastiger bijhouden. Deze ‘legacy software’ wordt steeds duurder in onderhoud, alsmaar moeilijker aan te passen en het frustreert jouw team.

 

Wacht niet langer!

Uitbreiden bestaande systemen

Behoud kernsystemen terwijl je open en flexibele apps bouwt die naadloos integreren in je bestaande infrastructuur.

Vervang en versnel

Stapsgewijs naar een modern, vitaal en flexibel applicatie landschap.

Moderniseer

Ontwikkel moderne toepassingen die stapsgewijs je verouderde systemen vervangen.

Wij kennen de weg!

Bij Bizzomate zijn we meer dan alleen consultants; we zijn jouw partner in transformatie. Met onze uitgebreide expertise en een bewezen aanpak, bieden wij de kennis en ondersteuning die nodig is om nieuwe oplossingen te ontwerpen, te ontwikkelen en succesvol in gebruik te nemen.

Wij bouwen bruggen tussen jouw huidige IT-landschap en de mogelijkheden van morgen. Met deze moderne oplossingen en slimme digitalisering, versnellen we de innovatie van jouw onderneming.

Whitepaper

BI Modal IT

Download

Wat men zegt over ons

”We zijn heel blij met het nieuwe platform. Ons applicatielandschap is nu toekomstbestendig en we kunnen onze klanten efficiënter en sneller helpen. Ook de samenwerking met Bizzomate is goed bevallen. Ze bieden zowel op strategisch als uitvoerend niveau uitstekende ondersteuning.”

 

Gert Beliën

Directeur ICT & services bij Easytocare

Het nieuwe portaal, heeft ons toekomstbestendig gemaakt en biedt ons de mogelijkheid om het proces van schademelding en schadeafhandeling verder te stroomlijnen.

Egon Jacobs

VGA Verzekeringen

Dit hadden we eerder moeten hebben! Niet alleen hebben we nu een veelgebruikte applicatie, maar we hebben ook veel geleerd van het agile werken, wat we nu ook toepassen in onze andere projecten.

René van Goudzwaard

Hoofd Informatiemanagement bij TBI

“We zijn in zee gegaan met Bizzomate omdat zij de technologie, expertise en ervaring in huis hebben om dit digitaliseringstraject van het begin tot het eind te ondersteunen.”

Klaas Nieuwhof

ICT directeur van GGZ InGeest

Ik ben echt onder de indruk van de impact die we in een paar maanden al hebben kunnen maken.

Jaap van der Welle

CIO bij Mourik

Een toekomstbestendig omgeving

Een applicatie-landschap dat de groei ondersteunt, operationele efficiëntie verbetert en de klanttevredenheid verhoogt. Samen maken we het nieuwe fundament waarop jij kan bouwen naar een succesvolle toekomst.  

Verbeter efficiëntie

Werk met moderne maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten op de wensen en eisen van jouw team.

Bespaar kosten

Stap over naar een moderne cloud en bespaar op onderhoud en operationele kosten.

Verbeter de gebruikservaring

Jouw medewerkers en jouw klanten verwachten een gebruiksvriendelijke, moderne en digitale omgeving

Betere Beveiliging

Laat oude systemen achter je en beperk het risico op datalekken en andere cyberdreigingen.

Toekomstbestendig

Profiteer van de mogelijkheden en innovaties van het Mendix platform.

Benut zakelijke kansen

En versla de concurrentie met een fantastische digitale ervaring voor jouw klanten.

Veel gestelde vragen:

Wat zijn legacy systemen?

Legacy systemen zijn oude, verouderde bedrijfstechnologieën en -processen die cruciaal zijn voor bedrijfsoperaties. Een legacy systeem is beperkt tot de taken waarvoor het oorspronkelijk is ontworpen en kan meestal niet integreren met nieuwere, moderne bedrijfssystemen.

Voorbeelden van veelvoorkomende legacy systemen zijn Lotus Notes, Domino en SAP ECC.

Wat is legacy modernisering?

Legacy modernisering is het proces van het bijwerken en optimaliseren van bedrijfssystemen om de operaties te verbeteren. Als een integraal onderdeel van digitale transformatie, is legacy modernisering een investering die organisaties maken om krachtigere, toekomstbestendige applicaties te bouwen.

Hoe kan low-code applicatieontwikkeling organisaties helpen bij het moderniseren van hun legacy systemen?

Low-code applicatieontwikkeling kan organisaties helpen bij het moderniseren van hun legacy systemen door een snellere en meer flexibele benadering te bieden voor het ontwikkelen van nieuwe applicaties en het integreren met bestaande systemen. Een low-code platform zoals Mendix biedt de mogelijkheid om bestaande systemen geleidelijk en zonder grote verstoringen te vervangen of te verbeteren.

 

Op welke manieren faciliteert low-code de integratie van moderne applicaties met bestaande legacy systemen?

Low-code platforms bieden krachtige integratietools en API’s die het mogelijk maken om moderne applicaties naadloos te koppelen aan bestaande legacy systemen, zonder de noodzaak voor complexe code. Deze aanpak stelt organisaties in staat om de voordelen van nieuwe technologieën te benutten terwijl ze hun bestaande systemen blijven gebruiken.

Wat levert het vervangen van legacy software op voor een bedrijf?

Je kunt deze vraag vanuit verschillende perspectieven beantwoorden. Als je kijkt naar kosten en efficiency dan verlaag je kosten, verbeter je de gebruikservaring voor klanten en personeel en verlaag je je risico’s, met name op het gebied van security. Je kunt deze vraag ook bekijken vanuit het toekomstperspectief van je bedrijf. Een legacy migratie levert je een bedrijf op dat op digitaal gebied voldoet aan de wensen en eisen. Als er goede ideeën uit de business komen, kun je inschatten wat het gaat kosten, wat het gaat opleveren en hoe je het kunt uitvoeren. Dat is uiteindelijk iets wat elk bedrijf moet kunnen. 

Wacht niet langer!

Zitten verouderde systemen jouw digitale transformatie in de weg?
Wij helpen je verder.
 

Neem contact op