Skip to main content

Ultimate Gantt

Ultimate Gantt

Het beheren van complexe projecten met Excel, e-mail en telefoontjes is frustrerend, tijdsverspillend en het kost u geld. Wij kunnen daarbij helpen!

Laat projectleiders deadlines en middelen op de juiste manier toe wijzen en houd het overzicht op projecten. Dit Gantt widget geeft snel inzicht in begin- en einddatums van taken, mijlpalen en afhankelijkheden.

Boost Mendix

Communicatie

Minder meetings en statusupdates nodig.

Inzicht

Voor het team op de voortgang van het project.

Flexibiliteit

Stem resources af op veranderingen in scope en tijd.

De meest geavanceerde Gantt chart in de Mendix Marketplace.

Best of breed! Dit widget, powered by Bryntum en gemaakt & ondersteund door Bizzomate, is een gebruiksklare Mendix-widget.

Bryntum is een toonaangevende ontwikkelaar van UI componenten. Bizzomate gebruikt deze componenten om Mendix-widgets voor de Mendix-marketplace te maken.

Ultimate Gantt

In de Mendix Markterplace

Informatie & Download

Veelgestelde vragen.

Kan ik documentatie krijgen over deze widget?

We hebben de functionaliteiten van deze widget uitgebreid gedocumenteerd op onze documentatie-website. Hierin worden niet alleen de functionaliteiten beschreven, maar ook hoe je de widget kunt instellen voor het eerste gebruik.

Ik heb een probleem met dit widget. Wie kan me hier bij helpen?

Als je technische vragen hebt, stuur dan een mailtje naar modules-support@bizzomate.com. Ons support team helpt je graag verder.

Ik wil dit widget graag eerst eens testen. Kan dat?

Jazeker! De Ultimate Scheduler werkt lokaal ook zonder licentie key. Op deze manier kun je de Scheduler gratis in je project testen. Een licentie key is pas nodig als je de Scheduler in een productie omgeving wil gebruiken.

Kan ik ook de widget eens bekijken zonder eerst een Mendix-project te starten?

Dat kan ook! Je kunt eens kijken op products.bizzomate.com voor een online demo. Hier kun je ook onze andere producten terugvinden.

Wat de Marketplace zegt over ons

”Geweldige, flexibele widget met een geweldig team erachter. Als je planningsflexibiliteit nodig hebt, vooral binnen teams en projecten, dan raad ik je dit ten zeerste aan.”

 

Kitti Bradley

Director at Mother Trucking

“Geweldig, erg blij om te zien hoe ontwikkelaars deze geweldige tools bouwen om onze productiviteit en kwaliteit te verbeteren!”

 

 

a Mendix Marketplace DevTool user

Directeur

”We gebruiken deze widget veelvuldig in onze app. Zeer flexibel, eenvoudig te implementeren met talloze configuratieopties en we kregen geweldige ondersteuning van het team. Het ziet er ook nog eens geweldig uit ;-)”

 

Guillaume Cordonatto

Lead architect at Siemens Digital Industries Software

”De meest uitgebreide planningsfunctionaliteiten en dat met een eenvoudige configuratie. Deze widget is met recht de ultieme planner!”

 

Herbert Lebens

Eigenaar AMACO B.V.

”Fantastische widget, werkt prima en er is nauwelijks configuratie vereist.”

 

Jarno Koopman

Chief Technology Officer bij PSOHub

Een widget laten maken?

Wij maken ook maatwerk widgets. Ons team van experts staat voor je klaar.

Neem contact op