Skip to main content

Service Design

Service Design

Met het Low-Code platform van Mendix kunnen wij vele malen sneller applicaties ontwikkelen. Door service design te integreren in het proces van het ontwikkelen van een Low-Code applicatie, kun je de snelheid optimaal benutten, zonder “People, Product en Process”, uit het oog te verliezen.

Door strategische afstemming verhoog je de gebruikerstevredenheid en toekomstbestendigheid van de applicatie. Daarnaast zorg je voor een efficiënt ontwikkelproces.

Wij brengen je verder!

Strategische integratie

Identificeer hoe de nieuwe applicatie past binnen het bredere ecosysteem van diensten en systemen van jouw organisatie.

Toekomstbestendigheid

Neem zowel de huidige als toekomstige behoeften van gebruikers en de organisatie mee in je beslissingen.

Gebruikerservaring optimaliseren

Richt je op het begrijpen van de eindgebruiker. Krijg essentieel inzicht om een applicatie te creëren die intuïtief, toegankelijk en plezierig in gebruik is.

Efficiënte ontwikkelingsprocessen

Maak duidelijk welke componenten en functionaliteit het belangrijkst zijn.

Expert Low-Code Designers!

Bij Bizzomate zijn we meer dan alleen consultants; we zijn jouw partner in transformatie. Met onze uitgebreide expertise en een bewezen aanpak, bieden wij de kennis en ondersteuning die nodig is om nieuwe oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen.

Met een concrete digitale strategie, brengen we de business en IT samen. Zo ontwerpen we Low-Code oplossingen die jouw gebruikers blij maken en de bedrijfsdoelstellingen centraal zetten.

Whitepaper

Gedeeld begrip voor Low-Code succes

Download now

Wat men zegt over ons

Agile werken en ontwikkelen in Mendix waren twee nieuwe uitdagingen voor een nieuw gevormd team. Bizzomate namen ons bij de hand en samen hebben we een resultaat afgeleverd dat door de studenten zeer gewaardeerd wordt.

Yvonne Stassen

Product Owner bij Universiteit Maastricht

Het doorvragen van Bizzomate houdt ons scherp en brengt ons steeds naar het daadwerkelijke probleem.

Linda Ramaekers

MediReva

Bizzomate heeft in zeer korte tijd een gebruiksvriendelijke en eenvoudig op maat te maken applicatie gebouwd waarmee wij onze organisatie en onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Roy Hageman

Product Owner Tulpenfonds

We hebben het overzicht over onze projecten teruggekregen en we kunnen onze projecten efficiënter beheren, wat ons aanzienlijk dichter bij ons algemene doel brengt om glasvezel voor iedereen in het land beschikbaar te maken.

Martin Wanschers

COO bij Glaspoort

”We zijn heel blij met het nieuwe platform. Ons applicatielandschap is nu toekomstbestendig en we kunnen onze klanten efficiënter en sneller helpen. Ook de samenwerking met Bizzomate is goed bevallen. Ze bieden zowel op strategisch als uitvoerend niveau uitstekende ondersteuning.”

 

Gert Beliën

Directeur ICT & services bij Easytocare

Gestroomlijnde en efficiënte app ontwikkeling

Service design helpt om een Low-Code applicatie te ontwerpen die schaalbaar en aanpasbaar is. Dit betekent dat de applicatie mee kan bewegen met de veranderingen van de markt, zonder dat er een volledige herontwikkeling nodig is.

Snellere Time-to-Market

Van idee naar productie kan supersnel. Denk groot, begin klein. Release vroeg en bouw door op basis van feedback van de werkvloer.

Blijf binnen budget

Beperk herontwikkeling en herhaalde revisies, en verminder budgetoverschrijdingen en vertragingen.

De brug tussen business en IT

Betrekt stakeholders uit verschillende delen van de organisatie in het ontwikkelingsproces. Dit zorgt voor een betere afstemming tussen de wensen en de IT-oplossingen.

Nieuws & Inzichten

FAQ

Hoe kunnen de principes van service design geïntegreerd worden in het ontwikkelingsproces van low-code applicaties om te zorgen voor een naadloze gebruikerservaring?

De principes van service design kunnen worden geïntegreerd door vanaf het begin gebruikerscentraal te denken, waarbij de focus ligt op het creëren van workflows die voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker.

Op welke manier kan service design bijdragen aan het definiëren van de gebruikersbehoeften en -verwachtingen in de vroege fasen van Low-Code applicatie-ontwikkeling?

Service design helpt bij het definiëren van gebruikersbehoeften door diepgaand onderzoek en analyse, wat resulteert in meer gerichte en relevante functies binnen Low-Code applicaties.

Hoe kan het inzetten van service design de functionaliteit van low-code applicaties verbeteren?

Het inzetten van service design biedt inzicht in de huidige processen en gebruikerservaring, wat leidt tot beter afgestemde functionaliteiten in Low-Code ontwikkelde applicaties.

Welke uitdagingen komen er kijken bij het toepassen van service design binnen een Low-Code ontwikkelingsomgeving en hoe kunnen deze het beste worden aangepakt?

Een uitdaging bij het toepassen van service design in Low-Code is het balanceren tussen snelle ontwikkeling en het diepgaand onderzoeken van gebruikersbehoeften; een oplossing is het iteratief integreren van design en feedback loops.

Hoe kan feedback van gebruikers effectief worden geïntegreerd in het iteratieve ontwikkelingsproces van low-code applicaties door middel van service design methoden?

Feedback van gebruikers kan effectief worden geïntegreerd door prototypes snel te testen en te itereren, gebruikmakend van Low-Code platformmogelijkheden om snel aanpassingen te maken op basis van gebruikersinput.

Waar we je nog meer mee helpen

Daag ons uit

Benieuwd hoe je het beste de eerste stappen richting een succesvol low-code project zet?
Wij zijn expert Low-Code designers en wij helpen je verder.

Neem contact op