Skip to main content

Bizzomate wint twee internationale Mendix partner awards

27 februari 2024 • Nieuws

Bizzomate, een toonaangevende expert in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen is tijdens de Siemens EMEA Partner Summit op Mallorca uitgeroepen tot ‘Top Mendix Partner Benelux’ en ‘EMEA Partner of the Year’. Voor Bizzomate is dit de derde keer dat ze een of meerdere partnerawards in ontvangst mochten nemen, na eerdere winst in 2015 en 2021.

De award voor ‘Top Mendix Partner Benelux’ werd uitgereikt vanwege de  omzetprestaties van Bizzomate.  De samenwerking met nieuwe klanten, waaronder MentaalBeter, Parnassia en de Autobinck groep, heeft hier aanzienlijk aan bijgedragen. De award voor ‘EMEA Partner of the Year’ werd toegekend vanwege de nauwe samenwerking met Mendix en Siemens Digital Industries, waarbij Bizzomate zijn expertise en ervaring onder andere inzette voor het organiseren van hackathons rond de mogelijkheid van het bouwen van extensies in de modelleeromgeving van Mendix; de zogenaamde Studio Pro. Ook hebben de succesvolle Meet & MX events en ronde tafels die Bizzomate regelmatig voor zijn relaties organiseert, i.s.m. Mendix, bijgedragen aan dit succes.

Marc Gelissen, oprichter en pater familias bij Bizzomate: “We zijn enorm trots dat we deze awards in ontvangst mogen nemen. We werken al elf jaar zeer succesvol in de low-code wereld met Mendix en hebben daarin samen grote stappen met elkaar gezet. Low-code is uitgegroeid van veelbelovende technologie naar een begrip in veel sectoren. In onze samenwerking delen we regelmatig onze kennis, inzichten en ervaringen zodat we samen nog beter in staat zijn om organisaties te helpen bij het versnellen van innovatie. Samen met ruim vijfenzeventig Bizzomates maken wij iedere dag het verschil bij onze klanten. Beide awards vormen daarbij een kroon op ons werk.”

Eerder dit jaar behaalde Bizzomate al de Mendix Platinum Partner-status, de erkenning die wordt toegekend aan bedrijven die hebben aangetoond over Mendix-expertise te beschikken van het allerhoogste niveau.

Wij helpen je verder!

Vervang verouderde systemen, digitaliseer complexe bedrijfsprocessen en versnel innovatie.

Neem contact op