Skip to main content

Audit Trail for Mendix

Audit Trail for Mendix

Implementeer een uitgebreide monitoring voor al je Mendix apps en creëer transparante logs van wie inlogt tot aan wat er is gebeurd en wanneer het is voorgevallen.

Voldoe aan wet, regelgeving en beroepsstandaarden en garandeer dat geen enkele belangrijke actie in een Mendix app onopgemerkt blijft.

Sterke Mendix Apps

Analyseer

Uitgebreide en gedetailleerde logs.

Traceer

De belangrijke gebeurtenissen.

Versterk

De betrouwbaarheid van je app.

Sterke Mendix Applicaties!

Maak je Mendix apps nog sterker en zorg voor een veilige, transparante en compliant werkomgeving. Verhoog de betrouwbaarheid en transparantie van je Mendix apps met de Bizzomate Audit Trail. Deze module, ontwikkeld en ondersteund door Bizzomate, biedt een ongeëvenaarde controle en inzicht in alle gebruikersactiviteiten van jouw Mendix apps.

Audit Trail for Mendix

Voor meer informatie, contact:

licenses@bizzomate.com

Wat de Marketplace zegt over ons

”We gebruiken deze widget veelvuldig in onze app. Zeer flexibel, eenvoudig te implementeren met talloze configuratieopties en we kregen geweldige ondersteuning van het team. Het ziet er ook nog eens geweldig uit ;-)”

 

Guillaume Cordonatto

Lead architect at Siemens Digital Industries Software

”Geweldige, flexibele widget met een geweldig team erachter. Als je planningsflexibiliteit nodig hebt, vooral binnen teams en projecten, dan raad ik je dit ten zeerste aan.”

 

Kitti Bradley

Director at Mother Trucking

”De meest uitgebreide planningsfunctionaliteiten en dat met een eenvoudige configuratie. Deze widget is met recht de ultieme planner!”

 

Herbert Lebens

Eigenaar AMACO B.V.

”Fantastische widget, werkt prima en er is nauwelijks configuratie vereist.”

 

Jarno Koopman

Chief Technology Officer bij PSOHub

“Geweldig, erg blij om te zien hoe ontwikkelaars deze geweldige tools bouwen om onze productiviteit en kwaliteit te verbeteren!”

 

 

a Mendix Marketplace DevTool user

Directeur

Veel gestelde vragen:

Vanaf welke Mendix versie kan ik Audit Trail for Mendix gebruiken?

Audit Trail for Mendix ondersteunt Mendix 9.19.0 en hoger.

Ik heb een probleem met deze module. Wie kan me hier bij helpen?

Als je technische vragen hebt, stuur dan een mailtje naar modules-support@bizzomate.com. Ons support team helpt je graag verder.

Waarom zou ik de Audit Trail moeten gebruiken?

In bepaalde gevallen is het handig om te weten wie wat heeft gewijzigd in een applicatie, zowel aan de backend als aan de frontend. In sommige gevallen kunnen gevoelige financiële of medische gegevens belangrijk zijn om wijzigingen vast te leggen. Dan weet je tenminste wie welke waarde heeft aangepast.

Welke gebruikersacties kunnen gevolgt worden?

Vrijwel alle veranderingen aan de data kan getraceerd worden. Per object kun je bijvoorbeeld zien welke attributen zijn veranderd en in wat ze zijn veranderd.

Een digitale toekomst?

Ook jij wilt mee. Je moet mee. Maar hoe?

Neem contact op