Skip to main content

Vierde ‘Great Place To Work’-certificering op rij voor Bizzomate

21 maart 2024 • Nieuws

great place to work

Bizzomate, specialist in maatwerk software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, heeft voor de vierde keer op rij de ‘Great Place To Work’-certificering behaald. Uit het onafhankelijke onderzoek onder medewerkers kwam dit jaar een totaalscore van 96%, ruim voldoende voor het vierde certificaat en een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar (95%).

Anne van der Heide, Happiness Officer bij Bizzomate: “We zijn enorm trots op de verbeterde totaalscore van onze vierde Great Place To Work-certificering op rij. Het laat zien dat zelfs in een organisatie die het al goed doet, scores nog verder te verbeteren zijn. Dit doen wij door de feedback uit het Great Place To Work-onderzoek zorgvuldig te analyseren en daarna actief aan de slag te gaan met de verbeterpunten. Op basis van de uitslag van dit jaar willen we bijvoorbeeld kijken hoe we de feedback-mogelijkheden en de communicatie met medewerkers verder kunnen optimaliseren. Daarmee hopen we voor volgend jaar op een nog hogere score.”

Onafhankelijk anoniem onderzoek

Great Place To Work Nederland heeft Bizzomate voor de vierde keer gecertificeerd na een onafhankelijk en anoniem onderzoek onder medewerkers. Hierbij werden vijf belangrijke waarden onder de loep genomen: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. De Great Place To Work-benadering wordt gebruikt in meer dan 60 landen, bij ruim 10.000 organisaties wereldwijd.

100 procent scores

De totaalscore is dit jaar volledig representatief want alle medewerkers vulden het onderzoek in. Daarnaast beoordeelde 100 procent van de medewerkers de bijdrage die de organisatie levert aan de maatschappij als positief. Medewerkers mogen bij Bizzomate 10 procent van hun tijd besteden aan een maatschappelijk doel.

Ook de stelling dat fouten maken mag en onderdeel is van het werk werd door 100 procent van de deelnemers aan het onderzoek positief beoordeeld. Op alle andere getoetste waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap scoorde Bizzomate dit jaar weer ruim boven de 90 procent.

Aanpassingen op basis van Great Place To Work-feedback

Bizzomate gaat met de CultureClub, een speciaal team van betrokken medewerkers elk jaar aan het werk met uitkomsten van het onderzoek. Zo is op basis van feedback van afgelopen jaar de winstregeling voor medewerkers geoptimaliseerd, zijn functieprofielen duidelijker omschreven en worden medewerkers nu beter geïnformeerd over hun doorgroeimogelijkheden. Daardoor is de score voor het duidelijk kenbaar maken van de verwachtingen vanuit het management dit jaar gestegen van 84 naar 94 procent. Op basis van de feedback uit het onderzoek van dit jaar gaat de CultureClub ook weer een plan van aanpak opstellen. Zo hoopt Bizzomate zijn rankings nog verder te verhogen.

Hoge eNPS-score

Dit jaar is voor het eerst de eNPS-score meegenomen in het onderzoek.

Deze eNPS-score (Employee Net Promoter Score) meet de mate van medewerkerstevredenheid en loyaliteit binnen een organisatie. De score wordt berekend op basis van het percentage medewerkers die de organisatie zouden aanbevelen bij anderen. Bizzomate haalde een score van 93 procent, een uitstekende indicatie van het gevoel van tevredenheid en loyaliteit onder medewerkers.

Wij helpen je verder!

Vervang verouderde systemen, digitaliseer complexe bedrijfsprocessen en versnel innovatie.

Neem contact op