Skip to main content

DevOps

DevOps

Als ondernemer ben je dagelijks bezig om voorop te blijven lopen in een competitieve markt. Groeien, efficiënter werken en een service bieden waar mensen blij van worden, dat is het doel. Dit moet gebeuren in een wereld die snel veranderd. Automatisering en digitalisering zijn de norm geworden. Jij wil mee, jij moet mee…

Een landschap aan veel gebruikte apps heeft onderhoud nodig. Een ervaren team dat dagelijks en proactief bezig is met het beheer en monitoren van de applicaties die in productie staan.

Wij ondersteunen je!

Hulp wanneer nodig

Vertrouw op ervaren consultants als je toch nog onverhoopt tegen technische problemen aanloopt.

Blijf up to date

Altijd alle apps op de juiste Mendix versie. Altijd gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen.

Blijf verbeteren

Maak fans van je eindgebruikers, verwerk hun feedback razendsnel en laat je apps meebewegen met de wensen van jouw klanten.

Expert Low-Code DevOps!

Bij Bizzomate zijn we meer dan alleen consultants; we zijn jouw partner in transformatie. Met onze uitgebreide expertise en een bewezen aanpak, bieden wij de kennis en ondersteuning die nodig is om jou compleet te ontzorgen.

Wij beheren alles: Bug fixes, beveiligingspatches, updates en wijzigingen aan apps, evenals het informeren over nieuwe ontwikkelingen op het Mendix platform die extra waarde kunnen creëren.

 

 

Whitepaper

Structuur en schaalbaarheid met Low-Code

Download now

Wat men zegt over ons

Bizzomate kijkt naar het complete traject en heeft ons uitstekend geadviseerd in dit traject. Doordat ze zoveel aandacht hebben besteed aan het voortraject, zijn ze in staat om snel en gericht oplossingen te ontwikkelen

Lisa Rooijakkers

Production Manager bij TBI

Nu we hebben ontdekt wat er mogelijk is, zien we nog veel meer kansen voor de optimalisatie van diverse andere bedrijfsprocessen.

Elias Becker

Seacon Logistics

“We zijn in zee gegaan met Bizzomate omdat zij de technologie, expertise en ervaring in huis hebben om dit digitaliseringstraject van het begin tot het eind te ondersteunen.”

Klaas Nieuwhof

ICT directeur van GGZ InGeest

”We zijn heel blij met het nieuwe platform. Ons applicatielandschap is nu toekomstbestendig en we kunnen onze klanten efficiënter en sneller helpen. Ook de samenwerking met Bizzomate is goed bevallen. Ze bieden zowel op strategisch als uitvoerend niveau uitstekende ondersteuning.”

 

Gert Beliën

Directeur ICT & services bij Easytocare

Met een nieuw, op Mendix gebaseerd, backend systeem, kunnen we eindelijk ons groeitraject hervatten.

Edwin Jonker

Prijsvergelijken.nl

Low-Code capaciteit en kennis stand-by

Organisaties maken steeds meer gebruik van Low-Code om te voldoen aan de groeiende vraag naar digitale oplossingen en op maat gemaakte automatisering. Om bedrijfscontinuïteit te waarborgen en continu te verbeteren heb je een flexibele schil aan Mendix capaciteit en kennis nodig.

Voorkom problemen

Voorkomen is beter dan genezen. Structureel onderhoud aan jouw Mendix apps, zal er voor zorgen dat je tegen minder problemen aanloopt in de toekomst.

Bespaar kosten

Wij beheren al tientallen Mendix apps, met een vast team aan ervaren Mendix consultants. Doe je voordeel met onze ‘economies of scale’, verlaag de kosten voor IT beheer en laat jouw Mendix apps door ons team beheren.

Focus op je kerntaken

Wanneer wij het beheer van jouw Mendix apps overnemen, kun jij je weer focussen op jouw kerntaken. Maak je geen zorgen meer over onderhoud, beveiliging of monitoring. Dit wordt allemaal door ons DevOps team verzorgd.

Nieuws & Inzichten

FAQ

Wat is de rol van de DevOps-afdeling bij het ondersteunen van low-code applicatieontwikkeling?

De DevOps-afdeling speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van low-code applicatieontwikkeling door het stroomlijnen van processen voor ‘continuous Integration’ en ‘continuous delivery’ (CI/CD), het automatiseren van het beheer van de infrastructuur, en het waarborgen van een soepele samenwerking tussen ontwikkel- en operationele teams. Dit zorgt voor een efficiënte en snelle levering van hoogwaardige low-code applicaties.

Hoe biedt uw supportafdeling ondersteuning bij het beheren van low-code applicaties?

Onze supportafdeling biedt uitgebreide ondersteuning voor het beheren van low-code applicaties, waaronder het oplossen van technische problemen, performance monitoring, en het toepassen van updates en patches. We zorgen ook voor advies over best practices voor applicatieonderhoud en -optimalisatie, om de prestaties en betrouwbaarheid van uw low-code applicaties te maximaliseren.

Wat zijn de voordelen van DevOps-dienstverlening voor bedrijven die investeren in low-code ontwikkeling?

DevOps-dienstverlening biedt bedrijven die investeren in low-code ontwikkeling aanzienlijke voordelen, zoals versnelde ‘time to market’, verbeterde kwaliteit en betrouwbaarheid van de apps, en lagere ontwikkelings- en onderhoudskosten. Door de integratie van ontwikkel- en onderhoudsprocessen, kunnen bedrijven sneller reageren op feedback en de tevredenheid van eindgebruikers verhogen.

Wat maakt uw support en beheer van applicaties uniek voor klanten die low-code platforms gebruiken?

Onze aanpak van support en beheer voor onze klanten met low-code applicaties, omvat maatwerk ondersteuning waar nodig, een dedicated supportteam met uitgebreide kennis van Mendix, en een proactieve benadering van probleemoplossing en optimalisatie. We bieden ook regelmatige strategische beoordelingen aan om ervoor te zorgen dat applicaties blijven voldoen aan de veranderende bedrijfsbehoeften en technologische trends.

Waar we je nog meer mee helpen

Heb je hulp nodig met jouw Mendix apps?

Vraag het aan een Mendix certified support partner.
Wij helpen je verder!

Neem contact op