Skip to main content

DevTools for Mendix

DevTools for Mendix

Een essentieel instrument voor elke Mendix ontwikkelaar. Deze innovatieve tool geeft je een compleet ander perspectief van jouw Mendix app. Neem een 360 graden kijk op gebruikersrechten en werk visueel en intuïtief met alle data in jouw Mendix-app.

De Bizzomate DevTools helpen Mendix ontwikkelaars bij het snel identificeren, analyseren en oplossen van kwetsbaarheden en bottleknecks in Mendix-applicaties.

Boost het team

Efficiënter

Applicatiedata gemakkelijk doorzoeken en bewerken.

Veiliger

Verifiëren en versterk de beveiliging van jouw Mendix-app.

Developer Delight

Slaap lekker en weet zeker dat je niks heb gemist.

Ontwikkeld door experts
en GRATIS beschikbaar!

Bizzomate is een Mendix partner van het eerste uur. Wij zijn niet vergeten welke rol het Mendix ecosysteem heeft gespeeld in ons succes en daarom delen we onze DevTools graag met alle Mendix ontwikkelaars. Gratis, “no strings attached”.

We zijn er trots op dat meer dan 1.000 Mendix ontwikkelaars van over de hele wereld de Bizzomate DevTools gebruiken om hun ontwikkelingsproces te optimaliseren. Zo dragen we ons steentje bij aan veilige en snelle Mendix apps voor iedereen.

Bizzomate DevTools

In de Chrome webstore

Infromatie & Download

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik beginnen met de DevTools?

Download de Bizzomate DevTools uit de Edge of Chrome store(s). en importeer de Bizzomate DevTools module vanuit de Mendix Marketplace in je project.

Zorg ervoor dat de ‘enabled constante’ in deze module op ’true’ staat voor de omgevingen waar je de Bizzomate DevTools beschikbaar wilt stellen.

Waarom heb ik een module nodig in mijn app?

Met deze module creëren we een extra hindernis die het iets moeilijker maakt voor mensen om zo maar verschillende Mendix apps te bekijken. Hiermee proberen we misbruik te minimaliseren.

Wat gebeurt er met mijn data, als ik de DevTools gebruik?

Bizzomate verzamelt geen data met de DevTools. De DevTools zelf maakt geen verbinding met externe bronnen. De ontwikkelaar wordt op geen enkele wijze ‘getracked’ via de Bizzomate DevTools.

Ik druk op alt+b of cmd+b maar er gebeurt niks?

Zorg er voor dat je de Bizzomate DevTool module uit de Mendix Marketplace hebt geinstalleerd en dat je de constante op ‘enabled’ hebt gezet.

en dit is echt gratis?

Jazeker! De DevTools zijn 100% gratis, no questions asked, no strings attached, no addertje under the grass 😉

Wat de Marketplace zegt over ons

”Geweldige, flexibele widget met een geweldig team erachter. Als je planningsflexibiliteit nodig hebt, vooral binnen teams en projecten, dan raad ik je dit ten zeerste aan.”

 

Kitti Bradley

Director at Mother Trucking

”De meest uitgebreide planningsfunctionaliteiten en dat met een eenvoudige configuratie. Deze widget is met recht de ultieme planner!”

 

Herbert Lebens

Eigenaar AMACO B.V.

“Geweldig, erg blij om te zien hoe ontwikkelaars deze geweldige tools bouwen om onze productiviteit en kwaliteit te verbeteren!”

 

 

a Mendix Marketplace DevTool user

Directeur

”Fantastische widget, werkt prima en er is nauwelijks configuratie vereist.”

 

Jarno Koopman

Chief Technology Officer bij PSOHub

”We gebruiken deze widget veelvuldig in onze app. Zeer flexibel, eenvoudig te implementeren met talloze configuratieopties en we kregen geweldige ondersteuning van het team. Het ziet er ook nog eens geweldig uit ;-)”

 

Guillaume Cordonatto

Lead architect at Siemens Digital Industries Software

Mendix Developer?

Bekijk onze vacatures en neem de volgende stap in je carrière.

Join Bizzomate