Skip to main content

Bizzomate behaalt Mendix Platinum Partner-status

19 februari 2024 • Nieuws

mendix platinum partner

Bizzomate, specialist in maatwerk software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, heeft de Mendix Platinum Partner-status behaald. Deze status wordt toegekend aan bedrijven die toewijding en uitmuntende prestaties hebben laten zien en hebben aangetoond over Mendix-expertise te beschikken van het allerhoogste niveau.

In de afgelopen jaren heeft Bizzomate de vraag naar low-code oplossingen sterk zien toenemen. Daarom heeft het bedrijf flink geïnvesteerd om de expertise binnen de organisatie naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Bizzomate heeft inmiddels 2 MVP’s in dienst en 66 Mendix-gecerticifeerde medewerkers. Het bedrijf zette deze kennis de afgelopen jaren in om met het Mendix-platform tientallen bedrijven in Nederland succesvol te ondersteunen bij complexe digitale transformatie-projecten.

“Ik ben erg trots op deze Mendix Platinum Partner-status. Het is niet alleen een teken van ons succes maar ook een bewijs van de uitstekende samenwerking tussen Bizzomate en Mendix”, zegt Marc Gelissen, oprichter en Pater Familias van Bizzomate. “Bizzomate laat hiermee zien dat we een belangrijke rol spelen in het partner ecosysteem van Mendix. We kijken uit naar de nieuwe kansen die de Platinum-status ons biedt en we hopen in 2024 nog meer klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie.”

In het verleden werd Bizzomate al eens uitgeroepen tot ‘Top EMEA Cloud Partner of the Year’ en ‘Top Europe North Cloud Partner. De nieuwe status betekent een nieuwe mijlpaal in de samenwerking met de low-code leverancier.

Wij helpen je verder!

Vervang verouderde systemen, digitaliseer complexe bedrijfsprocessen en versnel innovatie.

Neem contact op