Skip to main content

Zorg

Digitalisering met Low-Code biedt de zorg ongekende mogelijkheden. Het kan de kwaliteit van processen verbeteren, wachttijden verkorten en  frustraties op de werkvloer verlagen.  Alleen hoe richt je een toekomstgericht applicatielandschap in in een sector waarin de wet- en regelgeving voortdurend verandert?  Hoe zorg je dat je applicaties voldoen aan de specifieke zorgeisen? En schaf je zorgapplicaties liever aan of laat je ze bouwen? Bij Bizzomate kennen we de uitdagingen van de zorg en gebruiken wij de kracht van Low-Code om af te rekenen met verouderde systemen, de kwaliteit van je zorglogistieke proces te verbeteren en cliënten sneller en efficiënter te helpen.

Meer tijd voor de cliënt

Verlaag administratieve druk 

En geef zorgpersoneel meer tijd voor kerntaken 

Help cliënten efficiënter 

Zo zijn ze sneller op de juiste plek  

Verbeter processen

En bespaar tijd

Verminder frustaties op de werkvloer

En verhoog de tevredenheid onder medewerkers

De digitale revolutie in de zorg

Het is hoog tijd dat onze zorgsector een sprong voorwaarts maakt op het digitale speelveld; er liggen nog zoveel onbenutte innovatiekansen. Bij Bizzomate zijn wij ervan overtuigd dat het beter kan en moet, want de zorg speelt een cruciale rol in onze samenleving. Ontdek hoe digitalisering met low-code resulteert in werkende oplossingen die voldoen aan alle specifieke eisen van de zorg.

 

 

 

Whitepaper

Digitalisering van de zorglogistiek

Download nu

Wat men zegt over ons

De medewerkers die informatie krijgen uit Stageplanner zijn erg tevreden. Zij kunnen studenten nu veel efficiënter inplannen. Omdat Stageplanner ons bovendien een centraal overzicht biedt van alle beschikbare stageplekken in onze instelling, is het veel makkelijker om snel de juiste student te matchen met de juiste afdeling.

Paul van Putten

Manager bij Zuyderland Ziekenhuis

“We zijn in zee gegaan met Bizzomate omdat zij de technologie, expertise en ervaring in huis hebben om dit digitaliseringstraject van het begin tot het eind te ondersteunen.”

Klaas Nieuwhof

ICT directeur van GGZ InGeest

Het doorvragen van Bizzomate houdt ons scherp en brengt ons steeds naar het daadwerkelijke probleem.

Linda Ramaekers

MediReva

Als alle stages via Stage Planner worden gepland, krijgt het ziekenhuis een compleet overzicht van de beschikbare middelen van stagiaires per afdeling. Dat is iets wat we in het verleden hebben gemist.

Herbert Lebens

Informatiemanager bij MUMC+

”We zijn heel blij met het nieuwe platform. Ons applicatielandschap is nu toekomstbestendig en we kunnen onze klanten efficiënter en sneller helpen. Ook de samenwerking met Bizzomate is goed bevallen. Ze bieden zowel op strategisch als uitvoerend niveau uitstekende ondersteuning.”

 

Gert Beliën

Directeur ICT & services bij Easytocare

De keuze voor Bizzomate & Low-Code om onze digitale strategie uit te voeren is de juiste gebleken.

Gerbrand van de Beek

Mental Care Group

Waarom kiezen voor de professionals van Bizzomate?

Wij laten je zien dat het automatiseren van processen ook anders kan. Geen bodemloze put van te dure of uitgestelde automatiseringsprojecten, maar kwalitatief hoogwaardige op maat gemaakte Low-Code applicaties waarmee je snel kunt reageren op de uitdagingen binnen jouw instelling.

Expert partner

70+ Mendix Low-Code experts, erkend Europese Mendix Cloud Partner van het jaar.

Lange termijn focus

Geen hit & run company, maar lange termijn klantrelaties.

Plezier

Expertise en kwaliteit staan voorop, maar een plezierige samenwerking is minstens net zo belangrijk.

Expert in Zorg

Bouwer van high impact oplossingen voor tientallen instellingen zoals GGZ inGeest, Parnassia, Mentaal Beter en Zuyderland.

10+ jaar low-code ervaring

Met 10+ jaar Low-Code ervaring is er altijd een expert die de uitdaging van jouw bedrijf oplost.

Het resultaat

Met op maat gemaakte low-code applicaties kunnen zorginstellingen moeiteloos inspelen op veranderende behoeften en eisen. Zo versnel je de digitale transformatie van jouw instelling. Ervaar de voordelen: minder werkdruk, minder frustraties op de werkvloer en efficiëntere processen. Low-code maakt de weg vrij voor de verbetering van de kwaliteit van de zorg!

Flexibel & schaalbaar

Bespaar kosten

Beproefd en Bewezen

Verbeter de samenwerking

Verlaag de werkdruk

Razendsnel van idee naar oplossing

Help cliënten efficiënter

Verbeter de kwaliteit van processen

Veel gestelde vragen:

Hoe bouw je de juiste applicatie voor een klant?

Start altijd bij het duidelijk identificeren van het klantprobleem. Het komt regelmatig voor dat applicaties worden ontwikkeld zonder eerst volledig te begrijpen welk probleem een applicatie moet oplossen. Om deze valkuil te vermijden, beginnen we altijd met een Design Thinking-sessie om een ‘shared understanding’ te creëren. Deze aanpak biedt een gestructureerde manier om diepgaand te analyseren wat het kernprobleem is, voor wie het welke waarde oplevert en hoe het bouwen of verbeteren van applicaties het beste kan worden aangepakt. 

Wat kun je doen aan een verouderde interface in een portaal of applicatie?

Sta op zo’n moment nogmaals stil bij wat écht belangrijk is voor de eindgebruiker. Door je bij het optimaliseren van een verouderde interface nogmaals af te vragen wat de eindgebruiker eigenlijk wil, verschuift de focus naar de behoeften en verwachtingen van de gebruiker, wat essentieel is voor het verbeteren van de eindgebruikerservaring. Kijk daarbij niet alleen naar het vernieuwen van visuele elementen, maar ook naar het optimaliseren van verouderde processen. Het is de ideale kans om niet alleen de vorm, maar ook de functie van de applicatie aan te passen zodat er een geoptimaliseerde interface wordt gebouwd die perfect aansluit bij de behoeften van de eindgebruiker.

Hoe zorg ik dat klanten hetzelfde app/tech gemak ervaren als bij privé apps?

Bij klanten die bij zakelijke apps hetzelfde gemak willen ervaren als bij privé apps, is de eerste vraag altijd wat klanten precies verstaan onder ‘gemak’ en ‘gebruiksvriendelijkheid’. Omdat dit subjectieve begrippen zijn die door iedereen anders worden ervaren, is het essentieel om eerst de specifieke behoeften en voorkeuren van je klant zo goed mogelijk te begrijpen.Door goed door te vragen naar de persoonlijke beleving van gebruiksgemak bij klanten, kunnen we zo goed mogelijk anticiperen op de verwachtingen en eisen van een klant en uiteindelijk applicaties bouwen waarbij klanten vergelijkbaar gemak ervaren als bij privé apps.

Wat levert het vervangen van legacy software op voor een bedrijf?

Je kunt deze vraag vanuit verschillende perspectieven beantwoorden. Als je kijkt naar kosten en efficiency dan verlaag je kosten, verbeter je de gebruikservaring voor klanten en personeel en verlaag je je risico’s, met name op het gebied van security. Je kunt deze vraag ook bekijken vanuit het toekomstperspectief van je bedrijf. Een legacy migratie levert je een bedrijf op dat op digitaal gebied voldoet aan de wensen en eisen. Als er goede ideeën uit de business komen, kun je inschatten wat het gaat kosten, wat het gaat opleveren en hoe je het kunt uitvoeren. Dat is uiteindelijk iets wat elk bedrijf moet kunnen. 

Welke bedrijfsprocessen kunnen geautomatiseerd worden?

Er zijn bij bijna elk bedrijf verschillende bedrijfsprocessen die geautomatiseerd kunnen worden. De meeste voorkomende processen die geautomatiseerd worden zijn het facturatieproces, voorraadbeheer en data invoer. Software zorgt dan bijvoorbeeld voor dat facturen automatisch worden opgesteld en verzonden en dat de betalingen worden bijgehouden. Daardoor worden er minder fouten gemaakt en zijn medewerkers minder tijd kwijt aan administratie.  

Daag ons uit!

Een toekomstbestendig cliëntportaal? Meer tijd voor de cliënt en de cliënt centraal? De zorglogistiek digitaliseren voor kortere wachttijden en minder administratieve lasten?
Wij helpen jouw instelling verder.
 

Neem contact op