Skip to main content

Bizzomate hoort bij de 5 beste Workplaces van Nederland!

24 januari 2024 • Nieuws

best workplaces

Geweldig nieuws! Wij zijn afgelopen week als vijfde geëindigd in de verkiezing van Best Workplaces van Nederland in de categorie ‘Beste Medium Size’-werkgever, een prestatie waar we trots op kunnen zijn! Anne van der Heide vertelt er meer over.

Anne van der Heide, Happiness Officer: “Er doen elk jaar honderden bedrijven mee aan deze verkiezing en als je dan bij de top 5 beste Workplaces van Nederland hoort, is dat echt een fantastisch resultaat. Volgend jaar doen we weer mee en gaan we voor een nog hogere plek op de lijst.”

Onafhankelijk onderzoek

“We doen elk jaar mee aan deze verkiezing zodat we kunnen beschikken over onafhankelijk onderzoek onder alle Bizzomates. Daarom heeft iedereen een uitgebreide enquête ingevuld over ons als werkgever. Er is onder andere gevraagd naar effectief en gedurfd leiderschap, vertrouwen, waarden, innovatiekracht en het maximaliseren van het potentieel. Ook kunnen we elk jaar zelf enkele vragen toevoegen. Dit jaar hebben we gekeken naar hoe waardering eruit ziet voor de Bizzomates en of iedereen zich genoeg gewaardeerd voelt.”

“Meer dan 90 procent vulde de enquête in, waardoor de uitslag een betrouwbaar beeld geeft van de beleving van ons als werkgever. Anne: “We zijn dit jaar vooral trots op onze score voor kameraadschap van 98 procent. Dit betekent dat we ‘samen groeien’, onze missie écht in de praktijk brengen. Ook het feit dat we 100 procent scoren op ‘fouten maken mag’ en ‘veel eigen verantwoordelijkheid krijgen,’  betekent dat autonomie en groei bij ons echt voorop staat. Echt heel mooi om te zien.”

“Uit de enquête blijkt ook dat we de tevredenheid onder onze medior consultants,  nog verder kunnen verbeteren. Dit zijn de mensen die vaak de grootste groei hebben meegemaakt in een korte periode en we willen deze groep in het komende jaar nog beter gaan ondersteunen met hun uitdagingen. Door onze Sprint-wisselgesprekken, de inzet van focusgroepen en ons buddy-systeem hopen we het voor hen makkelijker te maken om door te groeien naar senior consultants.”

Wij helpen je verder!

Vervang verouderde systemen, digitaliseer complexe bedrijfsprocessen en versnel innovatie.

Neem contact op