Skip to main content

Applicatie Ontwikkeling

Applicatie Ontwikkeling

Als ondernemer ben je dagelijks bezig om voorop te blijven lopen in een competitieve markt. Groeien, efficiënter werken en een service bieden waar mensen blij van worden, dat is het doel. Dit moet gebeuren in een wereld die snel veranderd. Automatisering en digitalisering zijn de norm geworden. Jij wil mee, jij moet mee…

Standaard software biedt geen oplossing. Je kunt niks vinden dat volledig aansluit op de wensen van het team. Andere pakketten zijn veel te zwaar. Lange implementatie, functionaliteit die je niet gebruikt en hoge onderhoudskosten. Moet ik dan zelf software laten maken? Dat is toch duur en kost heel veel tijd?

Wij brengen je verder!

Vergroot je ontwikkelkracht  

Werk met pro developers en business technologists aan de ontwikkeling van jouw applicaties.

Breng business en IT samen

Maak een multidisciplinair team en breng het samen in een en hetzelfde platform.

Snellere ’time to market’

Tot wel 10 x sneller van idee op een whiteboard, naar werkende oplossing!

Expert Low-Code consultants!

Bij Bizzomate zijn we meer dan alleen consultants; we zijn jouw partner in transformatie. Met onze uitgebreide expertise en een bewezen aanpak, bieden wij de kennis en ondersteuning die nodig is om nieuwe oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen.

Een geheel andere benadering vraagt ook om een andere aanpak. Wij begrijpen Low-Code. Onze gespecialiseerde consultants ontwikkelen razendsnel. Vanuit een Agile benadering, maar ‘onder architectuur’, met het oog op veiligheid en in het achterhoofd de toekomstige doorontwikkeling van de applicatie. Low-Code zorgt ervoor dat we geen code meer hoeven te schrijven om een werkende applicatie te maken. Maar het maken van stabiele, snelle en schaalbare apps blijft een vak.

Whitepaper

De ultieme gids om te starten met Low-Code

Download now

Wat men zegt over ons

Ik ben echt onder de indruk van de impact die we in een paar maanden al hebben kunnen maken.

Jaap van der Welle

CIO bij Mourik

We hebben het overzicht over onze projecten teruggekregen en we kunnen onze projecten efficiënter beheren, wat ons aanzienlijk dichter bij ons algemene doel brengt om glasvezel voor iedereen in het land beschikbaar te maken.

Martin Wanschers

COO bij Glaspoort

Bizzomate heeft in zeer korte tijd een gebruiksvriendelijke en eenvoudig op maat te maken applicatie gebouwd waarmee wij onze organisatie en onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Roy Hageman

Product Owner Tulpenfonds

We zijn erin geslaagd om ons contractbeheer bijna volledig te automatiseren. Dit levert een grote tijdswinst op en geeft ons meer tijd om ons volledig te focussen op de groei van Maximus

Tom Visschers

CEO van Maximus

Dit hadden we eerder moeten hebben! Niet alleen hebben we nu een veelgebruikte applicatie, maar we hebben ook veel geleerd van het agile werken, wat we nu ook toepassen in onze andere projecten.

René van Goudzwaard

Hoofd Informatiemanagement bij TBI

Zo ontwikkelen wij software

Welk probleem in je organisatie wil je oplossen met deze applicatie? Dat is de eerste vraag die wij je altijd stellen. Het antwoord daarop lijkt misschien eenvoudig, maar niets is minder waar. Bij Bizzomate zijn we ervan overtuigd dat het vinden van het échte klantprobleem de basis vormt voor elke succesvolle applicatie. Werken met Bizzomate betekent dat we in het voortraject grondig onderzoeken welk probleem we met de applicatie gaan oplossen.

Op basis van bewezen methoden en raamwerken als Design Thinking, Agile en SCRUM hebben we een 4-stappenaanpak ontwikkeld om uiteindelijk te komen tot een succesvolle applicatie. Onze aanpak bestaat uit vier stappen bestaat uit vier stappen: Discover, Define, Design en Do.

Stap 1

Discover

Ontdek waar je vandaag staat, bespreek je toekomstige organisatiedoelen en ontdek mogelijke paden om deze met digitalisering te bereiken.

Stap 2

Define

Op basis van een gezamenlijk begrip bekijken we de voor- en nadelen, lange termijn- en korte termijn prioriteiten. Richt je op een doel en kies waar je op wilt mikken; creëer focus en definieer de juiste stappen.

Stap 3

Design

Maak snel een plan en prototype. Valideer of weerleg je aannames om meer te leren over wat daadwerkelijk nodig is.

Stap 4

Do

De reis naar de toekomst waarvan je hebt gedroomd is niets zonder de uitvoering. Samen gaan we verder en maken het werkelijkheid. De overwinning ligt voor het grijpen!

Nieuws & Inzichten

Veel gestelde vragen:

Wat zijn de belangrijkste verschillen in ontwikkelingstijd en kosten tussen low-code en traditionele high-code applicatieontwikkeling?

Low-code applicatieontwikkeling gaat tot 10 keer sneller dan traditioneel code schrijven. Hierdoor kunnen de ontwikkelingstijd en kosten voor het maken van een maatwerk low-code applicatie aanzienlijk lager liggen. Deze snelheid wordt gewonnen door het gebruik van visuele ontwikkelomgevingen en herbruikbare componenten.

Hoe verschillen de vaardigheden en expertise die nodig zijn voor ontwikkelaars in low-code applicatieontwikkeling in vergelijking met traditionele high-code ontwikkeling?

Ontwikkelaars in low-code omgevingen hebben vooral kennis nodig van systeemlogica en procesontwerp, terwijl traditionele high-code ontwikkeling diepgaande programmeervaardigheden vereist in specifieke programmeertalen.

Hoe zorgt het Mendix platform ervoor dat low-code applicatieontwikkeling dezelfde flexibiliteit en aanpasbaarheid in het ontwerpproces ondersteund, vergeleken met traditionele high-code methoden?

Hoewel Mendix veel vooraf gebouwde componenten en widgets biedt voor snelle ontwikkeling, kunnen ontwikkelaars ook aangepaste logica, interfaces en integraties toevoegen met behulp van microflows, JavaScript, of andere webtechnologieën. Dit zorgt voor de ideale balans tussen snelheid en maatwerk.

Hoe verschilt de ondersteuning voor integratie met bestaande systemen en technologieën tussen low-code platforms en traditionele high-code ontwikkelomgevingen?

Low-code platforms bieden vaak ingebouwde integratietools en -connectoren die het gemakkelijk maken om met bestaande systemen en technologieën te verbinden. Traditionele high-code ontwikkeling vereist daarentegen aangepaste integratiecode, wat complex en tijdrovend kan zijn.

Op welke manier beïnvloedt de keuze tussen low-code en traditionele high-code applicatieontwikkeling de mogelijkheid om snel te reageren op veranderende marktbehoeften en technologische ontwikkelingen?

Low-code applicatieontwikkeling stelt organisaties in staat om snel aanpassingen te maken en nieuwe functies uit te rollen, waardoor ze effectiever kunnen reageren op veranderende marktbehoeften en technologische trends. Traditionele high-code ontwikkeling heeft een langere doorlooptijd, wat de reactiesnelheid op dergelijke veranderingen kan beperken.

Waar we je nog meer mee helpen

Starten met Mendix?

 Onze expert Low-Code consultants helpen je verder!

Neem contact op