Skip to main content

Meer tijd voor de cliënt en patiënt door slimme digitalisering

Op zoek naar slimme automatisering die een einde maakt aan inefficiënte processen, lange wachttijden en frustraties op de werkvloer? Gebruik de kracht van Low-Code om af te rekenen met verouderde systemen, de kwaliteit van je zorglogistieke proces te verbeteren en cliënten sneller en efficiënter te helpen. Ontdek tijdens Meet & Mx op 16 mei 2024 bij VRIJ Culemborg of Low-Code ook interessant is voor jouw instelling.

16-05-24
vanaf 13:00
VRIJ Culemborg

dagen

uren

minuten

seconden

Meld je aan

Waarom naar dit event?

Toon durf en visie in het digitaliseren van de zorglogistiek

Vanuit ons vakgebied zien we dat er nog enorm veel winst te behalen valt in het verder digitaliseren en automatiseren van zorglogistieke processen of een toekomstbestendig cliënt portaal. Om dit te bereiken wordt vaak teruggegrepen naar standaardapplicaties. Maar elke instelling heeft zo zijn eigen specifieke werkwijze en de meeste ECD/EPD leveranciers sluiten hier niet goed genoeg op aan. Gevolg is een “one fits none” omgeving die niet in dienst staat van de cliënt/patiënt.

De aanpak: maatwerk en slimme automatisering

Wij zoeken het daarom in intelligente automatisering met behulp van Robotic Process Automation (RPA) en op maat gesneden Low-Code applicaties. Simpel gezegd: Softwarerobots die als virtuele medewerkers de bestaande ICT-applicaties bedienen, precies zoals uw medewerkers dat ook doen. Tegelijkertijd worden Uw unieke processen gedigitaliseerd in maatwerkapplicaties, die naadloos aansluiten op uw werkwijze.

Het resultaat

Op deze manier krijgt u een toekomstbestendig cliënt portaal of een flexibel geïntegreerd systeem, dat optimaal ondersteunt bij intake, planning, behandeling en uitstroom. Geen zorgen meer over het systeem, integendeel: dit systeem zorgt voor u!

Door de inzet van RPA en Low-Code, snijdt het mes aan meerdere kanten: uw professionals hebben de handen vrij om te doen wat ze het liefst doen: zorg bieden aan cliënten/patiënten! Tegelijkertijd vertaalt deze oplossing zich ook in een forse tijd- en geldbesparing; factoren die niet onbelangrijk zijn in deze verontrustende tijden…

Wees erbij!

Op Meet & Mx ontdek je aan de hand van een interessante mix van experts en praktijkvoorbeelden uit de zorg van onder andere Mental Care Group en GGZ inGeest hoe je jouw instelling klaar kunt stomen voor de digitale toekomst.

Dus kom naar Meet & Mx en start met de digitale transformatie van jouw instelling met Low-Code!

Expert uit de sector

Kom in contact met experts die 10+ jaar Low-Code ervaring hebben en elke uitdaging op het gebied van digitalisering in de zorg aankunnen.

Deelname gratis

Maak laagdrempelig kennis met Low-Code op een prachtige locatie, centraal in het land.

Voorbeelden uit de zorg

Leer van de ervaringen van andere zorginstellingen zoals Mental Care Group en GGZ inGeest die al Low-Code gebruiken.

Sprekers

Gerbrand van de Beek

Mental Care Group

Gerbrand van de Beek, Chief Digital Officer bij de Mental Care Group, is een groot voorstander van innovatie binnen de gezondheidszorg, met een specifieke focus op geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Met een uitgebreide achtergrond in zorg-IT, heeft hij zich voornamelijk gericht op uitkomstmetingen, value based care en betrokkenheid van zowel patiënten als zorgverleners. In zijn huidige rol leidt hij de digitale strategie van de Mental Care Group. Zijn passie ligt in het implementeren van innovatieve oplossingen om medewerkers en cliënten optimaal te ondersteunen gedurende het zorgtraject. Gerbrand is vastberaden om bij te dragen aan een verbeterde en toegankelijke GGZ door middel van digitale vooruitgang.

Paul Iske

Keynote

Paul Iske, hoogleraar aan de Universiteit Maastricht, specialiseert zich in Open Innovation, Business Venturing en sociale innovatie, met nadruk op ‘Combinatoric Innovation’. Voorheen Chief Dialogues Officer bij ABN AMRO, wordt hij geprezen als ‘Innovator of the Year’ in 2014 voor zijn innovatieve aanpak. Tevens oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, waar complexiteit in innovatie en ondernemerschap wordt belicht.

Hans Zekveld

UMC Utrecht

Hans is als een van de pioniers op het gebied van RPA binnen het UMCU hiermee aan de slag gegaan. En met succes! RPA wordt binnen het UMCU inmiddels grootschalig gebruikt en op meerdere afdelingen ingezet. Hans zal je meenemen in voorbeelden, concrete resultaten en de uitdagingen van deze technologie.

Charles Bronzwaer

Bizzomate

Charles Bronzwaer is partner bij Bizzomate en Mendix expert van het eerste uur. Hij laat zien waarom digitaliseren met low-code een belangrijke stap voorwaarts kan betekenen voor elk bedrijf. Ook licht hij toe hoe we bij Bizzomate digitaliseringstrajecten met low-code aanpakken en wat het onze klanten oplevert.

Sander Terhorst

Tacstone Technology

Als Senior Manager binnen Tacstone Technology is Sander verantwoordelijk voor innovatie. Hij zorgt ervoor dat Tacstone voorloper blijft op het gebied van Low-Code ontwikkelingen en AI. Waar het bij AI vaak blijft bij ‘praten over’, zal Sander je inspireren over van hoe AI nuttig en laagdremelig toe te passen in jouw organsiatie.

Het programma

Bizzo Meet & Mx vindt plaats bij VRIJ in Culemborg. Daar gaat een interessante mix van thought leaders, experts en mensen uit de praktijk je precies uitleggen welke valkuilen je moet vermijden en je gaat horen hoe Low-Code in jouw zorginstelling een doorslaand succes wordt.

Deze editie van Meet & Mx is speciaal voor directie, bestuurders en managers, werkzaam in zorginstellingen en  verantwoordelijk voor digitalisering, automatisering en innovatie.

Wat gaan wij doen?

  • 13.00-13.30 uur: Ontvangst met koffie & thee en vlaai
  • 13.30 -14.15 uur: Paul Iske (Keynote)
  • 14.15-14.45 uur: Hans Zekveld (RPA Specialist bij UMC Utrecht)
  • 14.45-15.15 uur: Sander Terhorst (Tacstone)
  • 15.15-15.30 uur: Pauze
  • 15.30-16.00 uur: Charles Bronzwaer (CTO bij Bizzomate)
  • 16.00-16.30 uur: Gerbrand van de Beek (CDO bij Mental Care Group)
  • 16.30-17.00 uur: Q&A
  • Vanaf 17:00 uur: Afsluiting en netwerkborrel met warme hapjes.

Meld je aan!

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op deze prachtige locatie.

16-05-24
vanaf 13:00
VRIJ Culemborg

dagen

uren

minuten

seconden

16-05-24
vanaf 13:00
VRIJ Culemborg
2024-05-16 13:00:00
event-686