Skip to main content

Starten met low-code3

Een verouderd systeem vervangen? Processen optimaliseren? Het kán allemaal met low-code. Dat weet je, maar hoe begin je? Sommige bedrijven beginnen zonder plan met bouwen, terwijl anderen veel tijd besteden aan ingewikkelde plannen, maar vergeten te starten. Bij Bizzomate helpen we je starten met low-code mét een goed plan! Zo bouwen we samen de juiste applicatie voor jouw bedrijf.

Starten met low-code helpt om

Snel starten

Dankzij herbruikbare functionaliteit, visuele hulpmiddelen en drag-en-drop functionaliteit bouw je in no-time een werkende applicatie.

Bespaar kosten

Starten met low-code betekent lagere kosten voor de bouw van nieuwe applicaties. 

Nieuwe innovatiekracht

Door te starten met low-code vergroot je snel de innovatiekracht en bouw je snel nieuw applicaties.

Waarom wij werken met low-code van Mendix?

Dankzij het werken met bouwblokken kunnen wij met Mendix low-code razendsnel applicaties bouwen. Waarom wij werken met low-code van Mendix? Omdat de gebruiksvriendelijke interface van deze van oorsprong Nederlandse leverancier als geen ander in staat is business en IT met elkaar in contact te brengen, zodat er meer draagvlak ontstaat en applicaties veel gebruikt worden.

Whitepaper

Low code in 100 days

Download now

Kennis hub

Nieuws & Inzichten

Waarom starten met low-code?

Starten met low-code betekent met minder code in korte tijd, complexe applicaties bouwen waarmee je eenvoudig legacy-systemen vervangt of processen optimaliseert. Door de grafische interface en minder gebruik van traditionele code, kunnen ook mensen uit de business gemakkelijk bijdragen aan het ontwikkelingsproces.  Kortom, low-code biedt een krachtige oplossing om de ontwikkeling van applicaties te versnellen en de algehele productiviteit van je bedrijf te verhogen. Dus start nu met low-code!

Vervang legacy systemen

Dankzij herbruikbare functionaliteit, visuele hulpmiddelen en drag-en-drop functionaliteit bouw je in no-time een werkende applicatie zodat verouderde systemen snel kunnen worden vervangen of uitgebreid met nieuwe functionaliteit.

Versnel innovatie

Door te starten met low-code vergroot je snel de innovatiekracht van je bedrijf

Bespaar kosten

Starten met low-code betekent lagere kosten voor de bouw van nieuwe applicaties 

FAQ

Hoe bouw je de juiste applicatie voor een klant?

Start altijd bij het duidelijk identificeren van het klantprobleem. Het komt regelmatig voor dat applicaties worden ontwikkeld zonder eerst volledig te begrijpen welk probleem een applicatie moet oplossen. Om deze valkuil te vermijden, beginnen we altijd met een Design Thinking-sessie om een ‘shared understanding’ te creëren. Deze aanpak biedt een gestructureerde manier om diepgaand te analyseren wat het kernprobleem is, voor wie het welke waarde oplevert en hoe het bouwen of verbeteren van applicaties het beste kan worden aangepakt.

Wat kun je doen aan een verouderde interface in een portaal of applicatie?

Sta op zo’n moment nogmaals stil bij wat écht belangrijk is voor de eindgebruiker. Door je bij het optimaliseren van een verouderde interface nogmaals af te vragen wat de eindgebruiker eigenlijk wil, verschuift de focus naar de behoeften en verwachtingen van de gebruiker, wat essentieel is voor het verbeteren van de eindgebruikerservaring. Kijk daarbij niet alleen naar het vernieuwen van visuele elementen, maar ook naar het optimaliseren van verouderde processen. Het is de ideale kans om niet alleen de vorm, maar ook de functie van de applicatie aan te passen zodat er een geoptimaliseerde interface wordt gebouwd die perfect aansluit bij de behoeften van de eindgebruiker

Hoe zorg ik dat klanten hetzelfde app/tech gemak ervaren als bij privé app?

Bij klanten die bij zakelijke apps hetzelfde gemak willen ervaren als bij privé apps, is de eerste vraag altijd wat klanten precies verstaan onder ‘gemak’ en ‘gebruiksvriendelijkheid’. Omdat dit subjectieve begrippen zijn die door iedereen anders worden ervaren, is het essentieel om eerst de specifieke behoeften en voorkeuren van je klant zo goed mogelijk te begrijpen. Door goed door te vragen naar de persoonlijke beleving van gebruiksgemak bij klanten, kunnen we zo goed mogelijk anticiperen op de verwachtingen en eisen van een klant en uiteindelijk applicaties bouwen waarbij klanten vergelijkbaar gemak ervaren als bij privé apps.

Wat levert het vervangen van legacy software op voor een bedrijf?

Je kunt deze vraag vanuit verschillende perspectieven beantwoorden. Als je kijkt naar kosten en efficiency dan verlaag je kosten, verbeter je de gebruikservaring voor klanten en personeel en verlaag je je risico’s, met name op het gebied van security. Je kunt deze vraag ook bekijken vanuit het toekomstperspectief van je bedrijf. Een legacy migratie levert je een bedrijf op dat op digitaal gebied voldoet aan de wensen en eisen. Als er goede ideeën uit de business komen, kun je inschatten wat het gaat kosten, wat het gaat opleveren en hoe je het kunt uitvoeren. Dat is uiteindelijk iets wat elk bedrijf moet kunnen.

Welke bedrijfsprocessen kunnen geautomatiseerd worden?

Er zijn bij bijna elk bedrijf verschillende bedrijfsprocessen die geautomatiseerd kunnen worden. De meeste voorkomende processen die geautomatiseerd worden zijn het facturatieproces, voorraadbeheer en data invoer. Software zorgt dan bijvoorbeeld voor dat facturen automatisch worden opgesteld en verzonden en dat de betalingen worden bijgehouden. Daardoor worden er minder fouten gemaakt en zijn medewerkers minder tijd kwijt aan administratie.

Onze experts aan het werk

Werk waar we trots op zijn

Geen quote gevonden

Waar we je nog meer mee helpen

Geen items gevonden

Daag ons uit

Legacy software vervangen die je digitale transformatie in de weg zit, complexe bedrijfsprocessen digitaliseren of hulp nodig bij een ingewikkelde integratie? Wij helpen je verder.

Neem contact op